Benvinguts i benvingudes al meu bloc

En aquest bloc trobareu idees, opinions, explicacions… tot allò que em vingui al cap i necessiti dir en veu alta. Crec que cada cop és més complicat fer-te sentir degut al soroll que acompanya el ritme de vida que portem. Per això he decidit obrir el meu bloc, que farà sentir la meva veu dins d'aquest creixent "univers blocaire". No sé si s'escoltarà, però jo necessito fer-la sonar.

Així doncs, ja deveu entendre el nom del meu bloc, considero que aquest serà una finestra al meu món particular. No crec que existeixi l'objectivitat absoluta, així que aquí podreu trobar la meva modesta subjectivitat.

Cal que sapigueu per avançada que aquest bloc estarà marcat pels continguts de caire polític, ja que com saben tots aquells que em coneixen, la meva vida no es pot entendre sense la política.

Finalment, només em queda convidar-vos a què us acosteu a la finestra per treure-hi el cap i desitjar que allò que veieu o observeu sigui del vostre interés.

Preview
Endavant!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Benvinguts i benvingudes al meu bloc

 1. dan diu:

  Benvinguda!
  I a veure si puges el nivell dels blogs politics! Que molts sols repeteixen “els meus son els millors” i poc més

 2. Myrddin diu:

  Sort amb el bloc.

  Salut!

 3. Leenam diu:

  Quan pensava que tothom ja tenia veig que està com jo, que he obert un bloc aquesta setmana.. que tinguis molta sort i ja anirem llegit els teus pensaments

 4. Tarannà diu:

  Ja m’hi atansaré, a la finestra.
  Benvinguda doncs!

 5. torninha93 diu:

  Hola!! Benvinguda!! Mirarem de passar x aqui sovint!!
  (tot i q no hi entenc gaire de política, total tinc 13 anys) 😉
  ^o^

 6. Benvinguda a la bloc-esfera! 🙂

 7. Bàrbara diu:

  Gràcies per la vostra confiança, espero no defraudar-vos i que no us faci mandra treure el cap per la finestra.

Els comentaris estan tancats.